Onbekende internationale Kerstgerechten

Onbekende internationale Kerstgerechten

-Advertorial-

Wist jij dat wij Nederlanders gemiddeld maar zeven verschillende gerechten voor onszelf of anderen klaarmaken? Dat vonden wij eerlijk gezegd niet eens zo gek om te horen; als drukke business lady schiet het koken er nogal eens bij in, en als we dan al zelf iets maken doordeweeks moet het vooral bekend, makkelijk en snel zijn wat ons betreft. 

Een video vol kookinspiratie

Tijdens de Kerstdagen vinden wij het natuurlijk wel heel erg leuk om een geweldig kerstdiner op tafel te zetten. December is echter voor de meeste ondernemers onder ons de drukste maand van het jaar, dus veel tijd voor het opdoen van kookinspiratie hebben we niet. Gelukkig helpt Albert Heijn’s YouTube-kanaal Appie Today ons daar een handje mee door middel van diverse leuke video’s vol inspiratie. En waarom zouden wij voor standaard gaan als we ook voor onbekende internationale kerstgerechten kunnen gaan? Kijk even mee naar deze video, waarin drie verrassende en voor de meesten van ons waarschijnlijk zeer onbekende internationale kerstgerechten voorbij komen en geproefd worden…

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste lifestyle nieuws en meekijken achter de schermen van de Lifestyle NWS redactie? Volg ons dan op Twitter, Facebook, Instagram en Pinterest!