Mijn nieuwe Tuscany Leather bag

Meet my new Tuscany Leather ‘Anna’ bag. Zoals jullie weten is een outfit voor mij niet compleet zonder bijpassende tas en daarbij heb ik een vrij specifieke smaak. Mijn garderobe, en dus ook de accessoire sectie, heeft over het algemeen een klassieke stijl met een moderne twist. Felle kleuren zijn aan mij niet besteed, ik heb mijn tassen liever in rustige kleuren die goed te combineren zijn bij diverse outfits voor uiteenlopende gelegenheden. Omdat één van mijn geliefde beige tassen aan vervanging toe was, ben ik op zoek gegaan naar een nieuw exemplaar. Deze prachtige Tuscany Leather bag is hiervan het resultaat.

Het model van de tas is klassiek te noemen, zeker een eye catcher die de komende jaren trendy blijft. De hengsels van de tas zijn net lang genoeg om hem comfortabel over de schouder te dragen, iets wat voor mijn levensstijl een must is. Er wordt overigens ook een langere leren strap bij deze tas geleverd zodat je hem crossbody en helemaal handsfree kunt dragen.

Ik heb wekelijks diverse meetings en events, en dan is het van belang dat ik gemakkelijk mee kan nemen wat ik nodig heb, zonder dat de tas in de weg zit. Het is tijdens events fijn om beide handen vrij te hebben als ik bijvoorbeeld foto’s of filmopnames wil maken. Ik heb een petite postuur zoals jullie wellicht wel weten, een tas is voor mij dan ook al snel te groot. Zoals je echter op de beelden kunt zien, kan ik deze tas dragen zonder dat hij alle aandacht van mijn outfit afleidt en voldoet hij aan mijn eerder genoemde eisen.

De tas is ambachtelijk gemaakt van prachtig Italiaans leer. Ik vind dit persoonlijk een ideaal formaat; groot genoeg om alles mee te nemen wat ik nodig heb en klein genoeg om hem gemakkelijk overal mee naartoe te nemen. De tas is in meerdere kleuren verkrijgbaar, maar ik heb gekozen voor deze prachtige klassieke taupe kleur. Perfect te combineren bij iedere kleur outfit die je in mijn garderobe tegenkomt.

Persoonlijk vind ik een tas al snel te zwaar, zeker als hij gemaakt is van echt leer. Maar deze Tuscany Leather tas heeft mij positief verrast, ondanks het echte leer, is de tas een lichtgewicht.

“Tuscany Leather waarborgt de traditie van het ambachtelijke tassen maken in combinatie met het werken met zeer innovatieve technieken. We hebben hier te maken met ervaren ambachtslieden, dat is meteen te zien aan de hoogstaande kwaliteit soepel leer, prachtige kleurcombinaties en met het oog voor Italy’s finest als het gaat om de details. Tuscany Leather is er voor zowel dames als heren. De tassen zijn inzetbaar voor verschillende gelegenheden. Of je nou voor een strakke business look gaat, of casual door de stad wandelt”, aldus Toscanetips.nl over de Tuscany Leather collectie die zij verkopen.

Deze Tuscany Leather ‘Anna’ bag is netjes afgewerkt en beschikt over een gevoerde binnenkant die is opgedeeld in twee hoofdcompartimenten en een aantal kleinere vakjes. Het geheel is af te sluiten met een stevige gouden rits. Dit gouden detail zet zich voort in de mooie gouden statement knopen en nopjes op de hengsels. Daarnaast is de tas voorzien van kleine gouden nopjes aan de onderkant van de tas, zodat je hem overal neer kunt zetten zonder het leer aan de onderkant te beschadigen.

Met een prijs van €151,28 past de tas in het ietwat hogere segment, maar dat is hij qua kwaliteit ook waard. Hij maakt inmiddels deel uit van mijn huidige statement pieces. Mijn tassencollectie bestaat uit een aantal wat duurdere klassieke items die met iedere outfit te combineren zijn, aangevuld met tassen uit het iets lagere prijssegment (ook kwalitatief minder) die meer seizoentrend gebonden zijn.

Tot slot wil ik nog even de bezorging van de tas belichten want eerlijk is eerlijk: het is één van de meest zorgvuldig verpakte tassen die ik ooit ontvangen heb. Allereerst was er een kartonnen doos, daarna een grote kunststof zak, daarin vond ik een plastic dichtgesealde zak, met de tas die hierin ook weer verpakt was in een mooie dustbag. Toscanetips.nl doet er wat mij betreft alles aan om te waarborgen dat de tassen in perfecte staat arriveren.

Ben jij net zo enthousiast over deze tas als ik, of ben je nieuwsgierig naar de andere Toscany Leather modellen? Je kunt de uitgebreide leren handtassencollectie hier vinden. Laat mij even weten in de comments wat jullie favoriet is!

En natuurlijk heb ik nog een onwijs leuke kortingscode geregeld…

De kortingscode voor 20% korting op een product naar keuze is: “lifestyle20”. De kortingscode is geldig t/m 31 oktober a.s. en geldt voor bestellingen vanaf € 50,-. En het allerleukste? 1 op de 5 klanten die met bovengenoemde kortingscode een bestelling plaatst, krijgt gegarandeerd het aankoopbedrag teruggestort op zijn/haar rekening! Happy shopping!

Xoxo
Daniëlle

Fotograaf: M.T. Verrijp, de foto’s mogen in geen geval zonder uitdrukkelijke toestemming van Lifestyle NWS verspreid worden.
*Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Toscanetips.nl
Meer fashion artikelen? Check onze uitgebreide Lifestyle NWS fashionrubriek!
Wil jij op de hoogte blijven van het laatste lifestyle nieuws en meekijken achter de schermen van de Lifestyle NWS redactie? Volg ons dan op Twitter, Facebook, Instagram en Pinterest!