Rudolph van Veen

Meesterkok Rudolph van Veen geeft twee kookdemonstraties

Kookfans opgelet: Rudolph van Veen geeft binnenkort twee kookdemonstraties in The B House in Hoofddorp. Deze unieke, nieuwe evenementenlocatie is onderdeel van het Novotel Amsterdam Schiphol Airport. 

De Meesterkok en Meester Patisier, bekend van onder andere zijn optredens in het RTL-programma Life & Cooking en zijn succesvolle programma’s op 24Kitchen, zal op 14 november en 28 november twee interactieve kookdemonstraties verzorgen. Eventueel wordt er nog een derde show in december toegevoegd. Als deelnemer krijg je aan het einde van de avond de volledige receptuur mee naar huis, zodat je de gerechten tijdens de kerstdagen zelf kunt bereiden.

Wat houdt de kookdemonstratie in?

Rudolph van Veen: ‘Wat heerlijk dat het eindelijk weer tijd is voor een gezellige kookdemo. Ik kijk er met veel plezier naar uit!’

Floris Licht, General Manager van Novotel Amsterdam Schiphol Airport: “We vinden het super dat we Rudolph voor deze unieke ervaring in onze nieuwe evenementenlocatie mogen verwelkomen. Het idee is dat gasten een leuke avond hebben, heerlijk eten en ook nog eens voldoende leren om het menu tijdens de kerstdagen zelf te kunnen bereiden, een schitterende combinatie toch?” 

Tijd en tarief

De kookdemonstraties beginnen om 17:00 uur en duren tot 21:00 uur. De prijs bedraagt 99 euro per persoon. Je ontvangt hiervoor de kookdemonstratie en een viergangendiner inclusief drankenpakket. Wil jij je aanmelden voor dit event? Dat kan hier.

Over de locatie: The B House

The B House maakt onderdeel uit van het Novotel Amsterdam Schiphol Airport in Hoofddorp. Dit moderne 4 sterren superior hotel, dat in het verleden al eens de Dutch Hotel Award won, is de ideale plek om van uw event echt een compleet evenement te maken. Zo kunt u een onvergetelijke bijeenkomst in The B House bijvoorbeeld eenvoudig combineren met een comfortabele overnachting of een culinair arrangement. Het hotel beschikt naast een unieke kas over een zeer ruim restaurant en terras, 314 hotelkamers en 17 multifunctionele vergaderzalen.