Today it’s my Birthday!!

En dat is gezien mijn gezondheid alles behalve vanzelfsprekend, maar dankzij mijn donor is dit ieder nieuw jaar weer het grootste cadeau dat ik mij kan wensen.

De afgelopen twee weken heb ik (onder andere voor Lifestyle NWS) doorgebracht in Portugal en daar heb ik ontzettend van genoten. Het is denk ik voor iedere ondernemer belangrijk om minimaal 1x per jaar even op een andere (internationale) plek tot rust te komen. Even uit die dagelijkse routine, even op adem komen en je opladen voor de komende periode.

Dit zijn overigens ook de weken waarin ik brainstorm over nieuwe ideeën en inspiratie opdoe voor mijn toekomstige plannen met Lifestyle NWS en alle andere grote projecten waar ik aan werk. Daarnaast gebruik ik deze weken om terug te kijken op het afgelopen jaar en om stil te staan bij alles wat ik dit jaar bereikt heb. Want dat is iets wat er eigenlijk veel te vaak bij in schiet, stilstaan bij dingen die gewoon heel erg goed gegaan zijn. Die neem je over het algemeen voor lief; je geeft eigenlijk alleen extra aandacht aan de dingen die een volgende keer beter, mooier, sneller en effectiever moeten gaan.

Mijn tip voor iedere Lifestyle NWS Business Lady: vier ieder succes, al is het nog zo klein. Dit maakt je alleen maar sterker, zelfverzekerder en gemotiveerder voor alles wat nog komen gaat.

Want dames..

There ain’t no mountain high enough, the sky is the limit!

Xoxo Daniëlle

bergtop2En ook die behaalde bergtop in Portugal heb ik natuurlijk laten vereeuwigen 😉

 

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste lifestyle nieuws en meekijken achter de schermen van de Lifestyle NWS redactie? Volg ons dan op Twitter, Facebook, Instagram en Pinterest!