outfit-inspiration-8

Instagram outfit inspiration #8

Het is ineens een stuk kouder de afgelopen dagen en dat vereist helaas ook weer een iets warmere outfit. Nou ja helaas, stiekem vind ik het altijd wel leuk om met laagjes te werken als het gaat om het samenstellen van een outfit. Ik heb hier een simpele maar stijlvole zwarte top met kanten boord gecombineerd met dit prachtige Chanel-achtig blazertje. Om het geheel netjes af te stylen draag ik een zwarte broek met een zwart paar klassieke pumps. Maar deze outfit kun je in een handomdraai casual maken door de zwarte broek in te wissen voor een mooi paar jeans en eventueel zelfs (stijlvolle!) fijne sneakers.

Deze keer geen linkjes, omdat de items van deze outfit al een tijdje in mijn kast hangen en niet meer verkrijgbaar zijn, maar ik hoop dat het wel inspiratie biedt om jullie eigen outfit samen te stellen gedurende deze iets koelere dagen. Wil jij snel op de hoogte gehouden worden van de outfits die ik draag? Volg mij dan op Instagram via @isdaniellenicole.

outfit-inspiration-8

Happy Tuesday!
Xoxo
Daniëlle
 

Meer fashion artikelen? Check onze uitgebreide Lifestyle NWS fashionrubriek!
Wil jij op de hoogte blijven van al het laatste lifestyle nieuws en meekijken achter de schermen van de Lifestyle NWS redactie? Volg ons dan op Twitter, Facebook, Instagram en Pinterest!