instagram outfit Inspo 1

Instagram outfit inspiration #1

Het is alweer een hele tijd geleden dat ik voor het laatst een Instagram outfit gepost heb op Lifestyle NWS. Sindsdien kreeg ik regelmatig de vraag wanneer ik hier weer mee zou beginnen. Daarom vandaag weer de allereerste geüpdatete versie van de originele outfit post. Onder de foto staat een carrousel overzicht van de items die ik op de foto draag. Zijn de precieze items niet meer verkrijgbaar? Dan heb ik er soortgelijke producten voor in de plaats gezocht. Wanneer je op een kledingstuk klikt, word je direct doorverwezen naar de betreffende webshop en productpagina. Wil jij sneller op de hoogte gehouden worden van de outfits die ik draag? Volg mij dan op Instagram via @isdaniellenicole.

Happy shopping!
Xoxo
Daniëlle
 

[show_shopthepost_widget id=”3981851″]
 

Meer fashion artikelen? Check onze uitgebreide Lifestyle NWS fashionrubriek!
Wil jij op de hoogte blijven van al het laatste lifestyle nieuws en meekijken achter de schermen van de Lifestyle NWS redactie? Volg ons dan op Twitter, Facebook, Instagram en Pinterest!