pdf-tool

Gratis PDF-tool met alle denkbare opties

Er zijn tegenwoordig genoeg websites te vinden die PDF-tools aanbieden, hier zitten echter altijd restricties aan. Daar brengt het gloednieuwe PDF Candy echter verandering in: je kunt alle functies gebruiken zonder dat je er voor hoeft te betalen. Wij hebben de belangrijkste mogelijkheden voor je op een rij gezet.

Google Drive and Dropbox support

Je kunt bestanden uploaden vanuit Google Drive en Dropbox en na de bewerking weer bewaren in een van deze Cloud diensten.

PDF naar Word converteren

Het komt vaak voor dat je een PDF-bestand krijgt en deze wilt bewerken in Word. Met PDF Candy kan dit in slechts een paar klikken. Je selecteert een PDF-bestand en Candy doet de rest.

Bestanden naar PDF

Alle gangbare documenten kun je omzetten naar PDF, zoals Excel, Word, PowerPoint en ODT. Niet alleen tekstbestanden maar ook afbeeldingen kun je converteren naar PDF, zoals JPG, PNG, TIFF en BMP. Je kunt meerdere afbeeldingen omzetten tot een bestand. Heb je een PDF-document datje wilt omzetten naar een afbeelding? Ook dat is geen enkel probleem.

PDF-bestanden verkleinen

Soms kan een PDF-bestand heel groot zijn. PDF Candy heeft een tool om de grootte van je bestand te verkleinen.

PDF pagina’s bewerken

Je ontvangt een PDF-bestand met meerdere pagina’s. Hier wil je een pagina uit verwijderen, een andere pagina toevoegen en dit complete bestand samenvoegen met een ander PDF-bestand. Geen enkel probleem! PDF Candy lost dit voor je op.

PDF beveiligen

Als je een PDF hebt beveiligd met een wachtwoord kun je deze weer verwijderen. Je moet zelf wel het wachtwoord weten. Heb je een vertrouwelijk document dan kun je deze beveiligen met een wachtwoord.

PDF draaien

Je kunt een pagina of meerdere pagina’s 90, 180 of 270 graden draaien.

Watermerk toevoegen

Het kan zijn dat je in een document een watermerk wilt toevoegen. Je kunt een tekst of afbeelding uploaden en aangeven waar je deze als watermerk in het PDF document wilt toevoegen.

eBooks omzetten naar PDF

Heb je een eBook in het formaat, ePub, MOBI of FB2 en wil je deze omzetten naar PDF? Ook hier kun je Candy uitstekend voor gebruiken. Je kunt daarnaast ook het gewenste formaat en de paginamarges aangeven.

 

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste lifestyle nieuws en meekijken achter de schermen van de Lifestyle NWS redactie? Volg ons dan op Twitter, Facebook, Instagram en Pinterest!
Image from rawpixel