Hotel Fameli

Geniet in het prachtige Hotel Fameli in Zuid-Tirol

Het winterseizoen is in volle gang en daarmee zijn de bergen in de Alpen wit gekleurd. Zo ook in Zuid-Tirol, het prachtige gebied waar familie hotel Fameli zich bevindt. Het hotel ligt te midden van het gebied Pustertal in het dorp Valdaora op een afstand van 1050 kilometer van Amsterdam. Het sfeervolle 4 sterren hotel is perfect geschikt voor een geweldige (winter)vakantie met het gehele gezin. Lees hieronder meer over de vele (winter)activiteiten waarover de omgeving beschikt!

Prachtige suites met jacuzzi

Het hotel biedt naast prachtige suites met een jacuzzi, toegang tot verschillende faciliteiten voor zowel volwassenen als kinderen, waaronder drie familiezwembaden, elk met een eigen thema: het verwarmde sky buitenbad, het ontspanningszwembad voor na een lange dag wintersport, of het plezierzwembad! Naast de zwembaden zijn er meerdere faciliteiten waar je heerlijk kan ontspannen, zoals een spa, verschillende sauna’s, een privéjacuzzi-suites en meerdere schoonheidsbehandelingen.

Studio of Delights

Naast ontspannende activiteiten voor volwassenen heeft Fameli Hotel een Kidsclub met diverse kinderactiviteiten. Hier kunnen de kinderen, onder toezicht, gezamenlijk spelen in de sneeuw, sleeën, tafeltennissen, bordspellen spelen en nog veel meer. In de Studio of Delights (een programma van de kidsclub) worden kinderen kleine chefs en ontdekken kinderen de specialiteiten van de Tiroolse keuken. Veder biedt het kinderprogramma nog een minidisco, ijshockey, kampvuur avonden en nog veel meer!

Het mooiste gebied van Zuid-Tirol

Niet alleen het hotel biedt vele mogelijkheden tijdens deze winterse vakantie, maar in de regio valt ook genoeg te beleven! Het hotel ligt op zo’n 2 kilometer afstand van het prachtige Kronplatz. Dit gebied staat bekend als het mooiste gebied van Zuid-Tirol. Het gebied biedt prachtige uitzichten over het Pustertal met brede pistes. Daarnaast is het dichtbij de prachtige Dolomieten die niet voor niets sinds 2009 op de UNESCO-Werelderfgoedlijst staat. Deze wereldberoemde bergketen is onderdeel van de zuidelijke kalkalpen en staat bekend om bekend om zijn steile, puntige rotswanden.

Een gegarandeerd pak sneeuw

In Kronplatz ligt in de maanden van december tot april gegarandeerd een pak sneeuw. Het skigebied omvat 119 kilometer aan pistes, verbonden door 32 moderne liften, met hoogtes variërend van 973 tot 2.275 meter. Dit zorgt voor een fantastische ski-ervaring voor zowel ervaren skiërs als beginners, waardoor het de ideale plek is voor gezinnen met jonge kinderen. Het hotel biedt gasten een moeiteloze toegang tot het fantastische skigebied met een gratis shuttlebus. Voor de minder ervaren wintersporters kan je als hotelgast profiteren van fixen kortingen op skilessen via de samenwerking met skischool CIMA. Of je nu privéles wilt, alleen of met vrienden, het kan allemaal! Naast skiën organiseert Fameli begeleide tochten door de betoverende Dolomieten en wandeltochten rondom Pustertal voor het hele gezin.

Meer informatie over hotel Fameli vind je hier.