gebruikte Renault Espace kopen

Een tweedehands Renault Espace kopen

Wil je graag een wat grotere SUV kopen, maar is je budget slechts toereikend voor een compacte SUV, denk dan eens aan deze oplossing; koop een mooie, grote SUV van een paar jaar oud met weinig kilometers op de teller. Deze auto’s zijn zo goed als nieuw en er is al flink wat geld van de nieuwprijs af. Het scheelt vaak duizenden Euro’s. Een heel goed voorbeeld  daarvan is de Renault Espace. De huidige Espace is nu drie jaar op de markt en nog helemaal up-to-date. Er is nu zo’n € 20.000 van de nieuwprijs af en er is een ruime keuze uit de verschillende uitvoeringen. Je kunt kiezen uit de vijf- of zevenpersoons-varianten met de uitrustingsniveau Life, Zen, Intense en de topversie Initiale Paris. Vanaf € 30.000 kun je dan nog jarenlang plezier hebben van design, ruimte, gebruiksgemak en comfort.  

Lifestyle NWS was vanaf het begin al enthousiast over de huidige Renault Espace. De Espace is leverbaar met zowel benzine-en dieselmotoren. Je kunt kiezen uit versies met een zuinige 1,6-liter of 1,8-liter 4 cilinder motor met vermogens oplopend van  130 pk tot 225 pk. Het interieur van de Espace ziet er aantrekkelijk uit met die zwevende console en de vloeiende lijnen.  De Espace zit vol met veiligheids- en assistentiesystemen, zoals: Adaptive Cruise Control, Active Emergency Braking, Lane Departure Warning, Safe Distance Alert, Blind Spot Alert, grootlichtassistent en een achteruitrijcamera. Met de verschillende standen van het MultiSense-systeem worden het onderstel, de besturing, het motorkarakter en de schakelkarakteristiek van de transmissie bepaald. Grappig is dat de kleuren van het instrumentenpaneel en interieurverlichting mee veranderen.

Kijk hier bijvoorbeeld eens rond als je eraan denkt om een gebruikte Renault te kopen. Hier vind je ongetwijfeld een Renault Espace occasion die helemaal aan jouw persoonlijke wensen en je portemonnee voldoet.

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste lifestyle nieuws en meekijken achter de schermen van de Lifestyle NWS redactie? Volg ons dan op Twitter, Facebook, Instagram en Pinterest!