Een nieuwe bril uitzoeken met een persoonlijke styliste

Ik vind het heerlijk om na een lange werkdag achter mijn laptop of afspraken buiten de deur, mijn lenzen uit te doen en mijn bril op te zetten. Mijn huidige bril was echter al tijden aan vervanging toe, zowel qua sterkte als qua model. Het uitzoeken van een nieuwe bril schoof ik al tijden voor mij uit, omdat ik niet wist waar ik moest beginnen en ik stiekem het idee had dat een bril mij eigenlijk gewoon niet stond.  

De persoonlijke stylisten van Eye Wish

Wat was ik dan ook enthousiast toen ik hoorde over het nieuwe concept van Eye Wish waarbij je bij het uitzoeken van een nieuwe bril geholpen wordt door een persoonlijke styliste! Zo vang je twee vliegen in een klap: de kennis van een professionele opticien, gecombineerd met de styling skills van een persoonlijke styliste. Ik werd onlangs door Eye Wish zelf uitgenodigd om een nieuwe bril uit te zoeken, geheel passend bij mijn persoonlijke stijl. Kijk maar even mee…

eye-wish-4Aangekomen bij de Eye Wish winkel in Amsterdam waar ik welkom werd geheten door bedrijfsleider Barry Kalf en styliste Lise Zaal.

eye-wish-2We begonnen met het doornemen van mijn persoonlijke wensen.

eye-wish-3Eye Wish styliste Lise Zaal vertelde mij eerst welke brilvorm het beste bij mijn gezicht past. “Gebogen lijnen passen mooi bij een gezichtsvorm met rechte lijnen en brengen harmonie.”

eye-wish-5Gebogen lijnen in het montuur dus. Volgende stap: de kleur bepalen!

eye-wish-18 Ben ik een warm of een koud type qua huidskleur..Dit kon Lise mij vertellen aan de hand van een zilveren en een gouden sjaal: een warm typje blijk ik te zijn.

eye-wish-7Vervolgens kon ik mijn voorkeur aangeven op de kleurenwaaier met warme kleuren.

eye-wish-8Het eerste montuur dat voldeed aan alle eisen..

eye-wish-9Grappig om te merken dat ik ook een aantal monturen paste die ik zelf nooit uit het rek gehaald zou hebben.

eye-wish-11Nog een optie, ditmaal met een aantal sparkles aan de zijkant..

eye-wish-12Toch best wel moeilijk om een keuze te maken uit zo’n enorme collectie.

eye-wish-13Uiteindelijk komen we toch tot een eindselectie van vijf brilmonturen.

eye-wish-14En na nog een aantal maal passen, blijft er een winnaar over. Ik ga voor een warm bruin montuur met lichte rondingen en een klein zilveren detail rechts en links boven de glazen.

eye-wish-1Yes, ik ben echt ontzettend blij met het resultaat!

eye-wish-15Tot slot nog even een uitgebreide oogtest voor de glazen in mijn montuur.

eye-wish-17En natuurlijk nog even op de foto met styliste Lise Zaal en bedrijfsleider Barry Kalf!

Het eindresultaat & de brillentrends van dit moment

Ik draag mijn nieuwe bril met ontzettend veel plezier, dat had ik echt eerder moeten doen. Het geeft mijn ogen rust en ik durf er zelfs de deur mee uit;) Dankjewel Eye Wish, bedrijfsleider Barry Kalf & styliste Lise Zaal voor jullie gastvrijheid en professionele expertise!

Voor iedere business lady die ook dringend een nieuwe bril nodig heeft maar niet weet waar ze moet beginnen, loop eens binnen bij Eye Wish of maak online een afspraak met een van de stylisten. Ik kan het jullie van harte aanbevelen!

Xoxo

Danielle