Limoncello

Cavallaro Napoli lanceert limoncello-biertje

Modemerk Cavallaro Napoli lanceert samen met brouwerij Het Uiltje en Fiorito een zomers biertje, met een touch van limoncello. Onze Daniëlle heeft het biertje al mogen proeven op het Fiorito Limoncello event dat onlangs plaatsvond. En voor de oplettende business ladies onder ons: het bewijs hiervan is terug te zien op de campagnefoto die het persbericht over de lancering van dit verfrissende biertje siert. 

Ambachtelijk bier

Het ‘birra superiore’ van Cavallaro Napoli is een blond biertje met een vleugje limoncello, dat wordt gebrouwen door de Haarlemse brouwer Het Uiltje. Het biermerk is een initiatief van het in Haarlem gevestigde merk Cavallaro Napoli, dat roots heeft in Napels en op deze manier de beleving rondom het merk wil versterken.

Bakermat

‘Napels is de bakermat van de pizza en een Napolitaan drinkt het liefste bier bij zijn pizza. De link met craft-beer was al snel gelegd,’ zegt Giuseppe Cavallaro, oprichter van Cavallaro Napoli, die eerder al een kwalitatieve koffie ontwikkelde onder de vlag van zijn modemerk. Het bier wordt geïnfuseerd met Fiorito Limoncello. Dit zorgt voor heerlijk frisse citrustonen.

Fiorito Limoncello Superiore

Fiorito Limoncello Superiore is een premium limoncello, die wordt gemaakt van handgeschilde, biologische citroenen, op basis van een geheim Italiaans familierecept. Vorig jaar haalde Fiorito geld op via een succesvolle crowdfundingcampagne om het Nederlandse merk internationaal uit te kunnen rollen en sinds dit jaar is het merk dan ook  verkrijgbaar in verschillende landen, zoals de Verenigde Staten, Duitsland, Oostenrijk en Israël.

Cavallaro Napoli Birra Superiore is vanaf volgende week verkrijgbaar via www.cavallaronapoli.com

Xoxo
Team Lifestyle NWS

Limoncello

 

Meer culinaire artikelen? Check onze uitgebreide Lifestyle NWS culinaire rubriekk!
Wil jij op de hoogte blijven van al het laatste lifestyle nieuws en meekijken achter de schermen van de Lifestyle NWS redactie? Volg ons dan op Twitter, Facebook, Instagram en Pinterest!