parfumerie de snuifduif

Amsterdam is een bijzondere parfumerie rijker: parfumerie “de SnuifDuif”

De hoofdstad van Nederland is een hele bijzondere parfumerie rijker: parfumerie “de SnuifDuif”. Oprichters Nick en Don Eimers (Haarbarbaar), Justin Michel (Justin Michel Fotografie) en Robert Helmer (The Scent Company) hebben hun handen in één geslagen en hun gezamenlijke passie voor parfum vertaald naar een nieuw soort parfumerie in het centrum van Amsterdam. 

Ode aan het bruisende leven van Amsterdam

Aan de Wolvenstaat heeft Parfumerie “de SnuifDuif” haar deuren officieel geopend. De parfumerie is een regelrechte ode aan het bruisende leven van Amsterdam. Deze klein, verfijnde, maar toch zo unieke parfumerie, die natuurlijk de duif als zijn mascotte draagt, daagt iedere bezoeker uit zijn zintuigen volledig te gebruiken en zo weer even terug te komen in de wereld van beleving.

Een ware schat aan exclusieve, niche geuren

Uiteraard staat hierbij de neus als zintuig centraal en is er ware schat aan de meest karaktervolle en meer dan exclusieve, niche geuren te bewonderen. Deze geuren zijn van verschillende toonaangevende parfumhuizen (Nobile 1942, Acca Kappa en Profumi del Forte) uit Italië, Spanje, Frankrijk en New York.

Een aantal van deze geurjuwelen zijn echter zo uniek dat zij hun eigen begeleiding en presentatie vereisen. Om deze reden zal er wekelijks een ware Snuiffuif worden gegeven. Een avond vol gezelligheid waar kennis en inzicht over de wereld van geur bezoekers aangereikt zal worden.

Adres & openingstijden parfumerie “de SnuifDuif”

Ben jij nieuwsgierig geworden en wil jij parfumerie “de SnuifDuif” een bezoekje brengen, dan zijn dit de gegevens die je nodig hebt. Heel veel plezier!

Parfumerie De SnuifDuif
Wolvenstraat 35
1016EN Amsterdam

 

Openingstijden
Zondag en maandag 12:00u – 17:00 u
Dinsdag t/m zaterdag 11:00u – 19:00 u

 

Parfumerie_de_snuifduif

 

Meer beautynieuws? Check onze uitgebreide Lifestyle NWS beautyrubriek!
Wil jij op de hoogte blijven van al het laatste lifestyle nieuws en meekijken achter de schermen van de Lifestyle NWS redactie? Volg ons dan op Twitter, Facebook, Instagram en Pinterest!