datingsite voor ondernemers

Allereerste datingsite voor ondernemers gelanceerd

Wij Lifestyle NWS business ladies zijn ondernemers in hart en nieren. En dat ondernemen houdt in dat wij eigenlijk 24/7 met ons bedrijf bezig zijn; zitten we niet achter onze laptop, dan zijn we in ons hoofd wel bezig om de meest innovatieve ideeën vorm te geven. Onze dagen zijn overvol dus een uitgebreid uitgaansleven is er, zeker in deze tijd niet bij en scrollen op de meest bekende algemene datingplatforms worden we ook niet blij van. Maar hoe gaan de vrijgezelle dames onder ons de prins of prinses op het witte paard dan ooit vinden? Wij hebben een interessant nieuwtje dat wellicht een antwoord geeft op deze vraag. Op 6 juli 2020 is namelijk de allereerste online datingsite speciaal voor ondernemers gelanceerd: BizzKiss.

Uniek door doelgroep en wijze waarop leden geregistreerd worden

Dit gloednieuwe datingplatform is niet alleen uniek vanwege de doelgroep waarvoor het bedoeld is, maar vooral door de wijze waarop leden geregistreerd worden. Van iedere aanmelding worden de KvK-gegevens gecontroleerd (hierbij wordt jouw persoonlijke privacy uiteraard gewaarborgd, BizzKiss publiceert geen persoonlijke gegevens op je profiel) en alleen mensen die daadwerkelijk ondernemer zijn worden toegelaten. Ook wordt bepaalde informatie vastgezet op de profielen, zoals leeftijd, aard van het bedrijf en hoe lang iemand al ondernemer is. Dat is wezenlijk anders dan praktisch iedere andere datingsite, waar mensen doorgaans alle vrijheid hebben bij het samenstellen van een profiel. Er zijn daarnaast unieke matchingsmogelijkheden op ondernemerseigenschappen, die veel verder gaan dan de standaardcriteria zoals bijvoorbeeld leeftijd, woonplaats, hobby’s, haarkleur en lengte.

Omgang leden veel respectvoller dan bij andere datingsites

De unieke wijze waarop de leden geregistreerd worden, zorgt ervoor dat het aanmaken van een nepprofiel (of je voor te doen als iemand anders) onmogelijk is. En dat is natuurlijk een belangrijk pluspunt voor een datingsite; dat je erop kunt vertrouwen dat je daadwerkelijk de persoon genoemd in het profiel voor je hebt. Daarnaast heb je altijd te maken met een medeondernemer, die je niets hoeft uit te leggen over jouw drukke daginvulling of de noodzaak om af en toe om 2:30 ’s nachts nog een belangrijke mail te moeten versturen. Deze achtergrond en het onderlinge begrip zorgen ervoor dat leden op een respectvolle manier met elkaar omgaan. En dat kreeg oprichter Emile van Veen dan ook regelmatig terug als feedback in de eerste weken na de start: ‘Hier krijgen we enorm veel positieve feedback over, van meerdere leden krijgen we te horen dat de onderlinge omgang veel respectvoller is dat ze op andere datingsites gewend zijn.’

Ondernemers hebben het druk en maken lange dagen

Tot zijn verbazing ontdekte Initiatiefnemer Emile van Veen dat er nog geen enkele datingsite speciaal voor ondernemers bestond. ‘Er zijn sites voor hoger opgeleiden, bepaalde geloofsovertuigingen en zelfs voor mensen die van paarden houden,’ vertelt hij. ‘Ondernemen is veel meer een mindset en een way of life dan de meeste mensen denken. En juist voor deze hele grote doelgroep van zo’n 1,2 miljoen mensen, die ook nog eens een “handicap” heeft als het om daten en relaties gaat, was er helemaal niets. Nu is er BizzKiss. De uitdaging begint al bij het ontmoeten van een potentiële partner. Ondernemers hebben het druk en maken doorgaans lange dagen. Dan hebben ze veelal geen energie meer om nog eens naar de kroeg te gaan, of hun hoofd staat er niet naar. En ook bij een eerste kennismaking merken ze vaak al direct dat zij een andere belevingswereld hebben.’

Hoe werkt het registratieproces?

Het registratieproces verloopt in zes stappen:

1. Je selecteert jouw bedrijf via de koppeling van BizzKiss met de KvK.
2. Vervolgens betaal je €0,01 via iDeal, dit verloopt veilig via Mollie Payments.
3. BizzKiss vergelijkt de naam bij de betaling met de naam in het KvK uittreksel.
4. BizzKiss vult je profiel aan met enkele basisgegevens van de KvK (er worden geen persoonlijke gegevens op je profiel getoond)
5. Vervolgens ontvang je een bevestiging wanneer je aanmelding is goedgekeurd.
6. Vul je profiel zelf aan en let the dating games begin!

BizzKiss abonnementen

BizzKiss heeft geen abonnementen waarbij je maar gedeeltelijk gebruik kunt van maken van alle functionaliteiten en mogelijkheden. Ze garanderen dan ook dat je nooit ineens extra moet betalen om bijvoorbeeld berichten te kunnen versturen of te ontvangen, of om te kunnen chatten. En je kunt altijd gebruik maken van alle zoekfuncties. Daarnaast bestaat er geen verschil tussen de tarieven voor mannen en vrouwen, good job BizzKiss!

Je betaalt abonnementsgeld voor de duur van een bepaalde periode. Zo betaal je voor een lidmaatschap van 30 dagen €19,50, voor een lidmaatschap voor 60 dagen €35,00, voor een abonnementsperiode van 90 dagen €50 en voor een abonnementsperiode van 180 dagen €95.

What are you waiting for? Neem voor meer informatie een kijkje op de website van BizzKiss en schrijf je in. 

*Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met BizzKiss.
Image: Pixabay
Meer lifestylenieuws? Check onze uitgebreide Lifestyle NWS lifestylerubriek!
Wil jij op de hoogte blijven van al het laatste lifestyle nieuws en meekijken achter de schermen van de Lifestyle NWS redactie? Volg ons dan op Twitter, Facebook, Instagram en Pinterest!