lentejurkjes

6x trends en inspiratie voor lentejurkjes

De lente is aangebroken! Tijd om onze garderobe weer heerlijk (online) aan te vullen met de allerleukste lentejurkjes. Wij hebben alvast even wat voorwerk voor jullie gedaan en een selectie van zes lentejurkjes voor jullie op een rij gezet, geheel in lijn met de leukste trends voor deze lente en zomer. 

lentejurkjes

Shop dit lentejurkje!

De kleur wit is niet weg te denken dit lente- en zomerseizoen. Dit jurkje kan zowel casual als wat netter gedragen worden, het is maar net hoe je het gaat combineren. De stof bevat een lichte structuur en is iets dikker waardoor hij minder kreukgevoelig is en minder tekent. De lichte pofmoutjes en het leuke detailkraagje maken het wat ons betreft helemaal af, een absolute musthave voor de lentegarderobe.

lentejurkjes

Shop dit lentejurkje!

Ga jij liever voor een iets warmere tint, maar wil je wel een jurkje dat mooi aansluit, oftelwel een bodycon modelletje? Dan laten wij je graag deze variant zien. De stof rondom het lichaam bevat stretch en sluit dus altijd mooi aan. Ook dit jurkje is voorzien van een pofmouwtje en franjedetails aan zowel het kraagje als de rok. Wat ons betreft helemaal leuk voor deze lente.

lentejurkjes

Shop dit lentejurkje!

Met dit jurkje zit je altijd goed, het is een heel simpel en speels modelletje dat je helemaal naar eigen smaak kunt aankleden. Draag er een stijlvol riempje omheen gecombineerd met een bijpassend tasje. Stroop de mouwtjes op als het een warme lentedag is, draag er een stijlvol jasje overheen als het die dag juist iets kouder is. En het mintgroene kleurtje maakt dit jurkje net even anders.

lentejurkje

Shop dit lentejurkje!

Dit overzicht is niet compleet zonder een little black dress. Geborduurde details, het embroidered effect is op dit moment helemaal hot. Deze afwerking over de gehele stof maakt dit jurkje extra sierlijk. De subtiele a-lijnrok is halflang wat dit jurkje ook voor nettere (werk)gelegenheden geschikt maakt. De rechtopstaande blousekraag en de bijpassende tailleriem maken het geheel af. Het jurkje wordt overigens geleverd met een zwart onderjurkje, je hoeft dus niet bang te zijn dat men er dwars doorheen kan kijken.

lentejurkje

Shop dit lentejurkje!

Voor alle dames onder ons die houden van jurkjes die juist lekker losjes om het lichaam vallen, is dit wellicht een stijlvolle optie. Het jurkje is gemaakt van glanzende organzastof en heeft grappige smogdetails aan de uiteinden van de mouwen en rond de hals. En je kunt het jurkje natuurlijk altijd getailleerd maken door een bijpassende ceintuur om je middel te bevestigen. Hij is overigens ook verkrijgbaar in de kleur blauw en zwart.

lentejurkje

Shop dit lentejurkje!

We sluiten onze lenteselectie af met een mooi basic en vooral comfortabel chiffonjurkje, heerlijk voor in en rond het huis. Licht in gewicht en luchtig voor de warmere dagen. Het ceintuurtje kun je naar wens strikken en je hebt geen omkijken meer naar deze gezellige lentelook. Het jurkje is verkrijgbaar in de kleuren blauw, rood, roze, groen, twee kleuren geel en zwart. Daar moet voor iedereen dus wel de goede kleur tussenzitten.

Heel veel shopplezier!
Xoxo
Team Lifestyle NWS

 

Dit artikel bevat affiliate linkjes. Meer fashion artikelen? Check onze uitgebreide Lifestyle NWS fashionrubriek!
Wil jij op de hoogte blijven van al het laatste lifestyle nieuws en meekijken achter de schermen van de Lifestyle NWS redactie? Volg ons dan op Twitter, Facebook, Instagram en Pinterest!