nieuw netflix april 2020

3 handige uitbreidingen voor Netflix

Netflix is de meest favorieten streamingsdienst. Gemiddeld kijken gebruikers een uur per dag. De kwalitiet van de series en films zijn goed. Het navigeren en beoordelen binnen Netflix werkt prima. Het aanbod wordt zo goed mogelijk op jouw voorkeuren afgestemd. Eigenlijk hebben we weinig te klagen over Netflix. Behalve het onoverzichtelijke aanbod. Daar is echter een handige app voor bedacht en we bespreken nog een aantal leuke uitbreidingen voor Netflix.

Flix Plus: extra opties in Netflix

Flix Plus is een leuke Netflix uitbreiding van Lifehacker. Deze uitbreiding is alleen voor Chrome en werkt dus niet als je op je tablet of smart tv kijkt.

Als je Flix Plus hebt geinstalleerd krijg je extra opties in Netflix. Je kunt de beoordelngen zien van IMDB en Rotten Tomatoes. Daarnaast kun je direct naar de site van IMDb om meer informatie te vinden over de film. Je kunt sneltoetscombinatie instellen. Er wordt een link weergegeven naar de trailer van de film. Kortom handige functies die goed van pas kunnen komen.

Upflix: laat snel zien wat is toegevoegd

Er zijn genoeg websites die het nieuwe aanbod van Netflix kunnen weergeven. Toch is een app handiger om snel te kunnen zien wat er is toegevoegd aan nieuw materiaal op Netflix. Upflix is een app die dit doet en bestaat voor Android en iOS.

Je kunt niet alleen kijken wat er nieuw is in Netflix, maar je kunt ook zoeken binnen het bestaande aanbod. Daarnaast vind je ook de scores van IMDb en Rotten Tomatoes. Als je iets leuks hebt gevonden kun je het direct bekijken in de app van Netflix.

Netflix kijken op afstand

Wil je met je geliefde op afstand samen een film kijken en ondertussen chatten? Dat kan met Netflix Party. Netflix Party is een extensie voor Chrome en kun je hier downloaden.

 

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste lifestyle nieuws en meekijken achter de schermen van de Lifestyle NWS redactie? Volg ons dan op Twitter, Facebook, Instagram en Pinterest!