Vlucht geannuleerd? Claim je geannuleerde vlucht compensatie

Een vertraagde vlucht maken wij als (internationale) business ladies regelmatig mee. Maar nog veel vervelender is het wanneer dit uitmondt in een geannuleerde vlucht. Naast een hoop stress en het gedwongen cancellen van belangrijke internationale afspraken of een fijne privé-trip, moet je je tijd ook nog spenderen aan administratieve rompslomp om je geannuleerde vlucht compensatie te claimen. Gelukkig kan AirHelp je op dit gebied een hoop werk en stress uit handen nemen.

Waarom AirHelp inschakelen voor claim geannuleerde vlucht compensatie?

Dien je zelf een aanvraag in voor je geannuleerde vlucht compensatie, dan word je vaak gecompenseerd met een voucher in plaats van het bedrag waar je recht op hebt bij een geannuleerde vlucht. De luchtvaartmaatschappij wijst de claim in eerste instantie af, of neemt het niet eens in behandeling. AirHelp heeft al meer dan 5 miljoen passagiers succesvol geholpen bij geannuleerde en vertraagde vluchten. Het team kent de verordening en bewandelt precies de juridische wegen die ervoor zorgen dat jij de compensatie krijgt waar je recht op hebt. Het bespaart je een hoop gedoe.

Hoe werkt het?

Geef online of via de app de vluchtgegevens van de geannuleerde vlucht door aan AirHelp en zij controleren snel of je recht hebt op een geannuleerde vlucht compensatie van de luchtvaartmaatschappij. Dit kun je overigens ook vooraf zelf even checken met een handige tool op de website. Verder hoef je niets te doen. Zij houden je op de hoogte van de ontwikkelingen en zodra de geannuleerde vlucht claim is toegewezen, maken zij het bedrag aan je over. Een geannuleerde vlucht vergoeding kan oplopen tot wel 600 euro.

Wat zijn de kosten?

AirHelp brengt geen aanbetaling in rekening, ze werken op basis van “no cure, no pay”. Als een claim met succes is opgelost en de klant haar compensatie ontvangt, wordt een vast bedrag in rekening gebracht dat is gebaseerd op het bedrag van de geclaimde compensatie. 

Bekijk voor meer informatie over het claimen van geannuleerde vlucht compensatie de website van Airhelp

Meer travel artikelen? Check onze uitgebreide Lifestyle NWS travelrubriek!
Wil jij op de hoogte blijven van al het laatste lifestyle nieuws en meekijken achter de schermen van de Lifestyle NWS redactie? Volg ons dan op Twitter, Facebook, Instagram en Pinterest!