Pluggage: stijlvol en zorgeloos reizen

Het wereldwijd iconische Franse luxe merk DELSEY, belangrijke innovator in de reiswereld sinds 1946, heeft een gedurfd en ingenieus model ontwikkeld dat design en innovatie perfect combineert. Door de jaren heen hebben grote veranderingen gezorgd voor een andere manier van reizen. Na een onderzoek van twee jaar, presenteert s ’werelds tweede grootste bagagemerk zijn eerste digitaal verbonden prototype: Pluggage. Wat ons betreft onmisbaar voor iedere Lifestyle NWS lady die veel reist voor zowel business als pleasure. 

Pluggage maakt reizen nog comfortabeler

“Je telefoon opladen zonder tijd te verspillen aan beschikbare oplaadpunten, wie heeft er niet van gedroomd? Wie heeft er niet een vlucht gepakt met de de vraag of zijn bagage wel aan boord is? Net als de eerste trolley met wielen, die DELSEY lanceerde in 1972, die het reizen stukken makkelijker maakte door gewoon door de luchthaven te strolen, maakt Pluggage het reizen nog simpeler voor de altijd verbonden reizigers”, aldus Albert Engler, hoofd designer bij DELSEY.

Voor vertrek
De gewicht-indicator helpt nare verassingen met betrekking tot overgewicht bij de check- in te voorkomen en een speciale checklist zorgt ervoor dat je gerust op reis kunt zonder iets te vergeten.

Tijdens de trip
Een ingebouwde oplader zorgt ervoor dat je tijdens je reis je smartphone kunt opladen, zodat je in contact kunt blijven met je werk, vrienden en familie.

Eenmaal aan boord
De app stuurt een bevestiging wanneer je bagage aan boord is – een must-have functie wanneer je bedenkt dat er per dag 82.000 stuks kwijtraken. Dit zijn 26 miljoen stuks bagage wereldwijd per jaar.

Bij aankomst
Het verificatiesysteem vertelt de reiziger wanneer de bagage is geopend tijdens het transport, meer beveiliging zorgt voor meer gemoedsrust.

Op de bestemming
De bagage heeft ingebouwde speakers zodat je op bestemming naar je favoriete muziek kunt luisteren, voor ultiem comfort en plezier.

Vluchtinformatie en meer
Doormiddel van de App, informeert Pluggage de reizigers met betrekking tot vluchtinformatie en weersomstandigheden. Daarnaast heeft Pluggage ook een ingebouwd lichtsysteem om het zoeken naar persoonlijke eigendommen te vergemakkelijken en een digitaal sluitsysteem dat werkt door middel van je vingerafdruk.

Stemmen op je favoriete functie

Op www.delseypluggage.com kun je nu stemmen op je favoriete Pluggage functie:

1. Weegfunctie
2. Oplader
3. Melding wanneer aan boord
4. Verlichting aan de binnenkant
5. Vluchtinformatie
6. Vingerafdruk ID
7. Slot controle
8. Weerbericht
9. Ingebouwde speakers
10. Reisinformatie

Over DELSEY

Het iconische merk DELSEY is een Franse onderneming en ontwerper van bagage sinds 1946. Al meer dan 65 jaar biedt DELSEY haar klanten designbagage van hoge kwaliteit. DELSEY staat garant voor innovatieve bagage die reizigers overal begeleidt en die geschikt is voor zowel persoonlijke als zakelijke reizen. Het merk heeft dankzij de innovatieve producten diverse erkende prijzen gewonnen in de mode -en designwereld. DELSEY staat dan ook voor functionaliteit en stijl, voor mode-items die de persoonlijkheid van haar klanten tot zijn recht doet komen. Vandaag de dag is DELSEY aanwezig in meer dan 110 landen over de hele wereld en iedere 10 seconden wordt een DELSEY product verkocht.

Kijk voor meer informatie op www.delseypluggage.com.

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste lifestyle nieuws en meekijken achter de schermen van de Lifestyle NWS redactie? Volg ons dan op Twitter, Facebook, Instagram en Pinterest!