Deze slimme reis-app werkt zonder internet

Goed nieuws: Google heeft een hele slimme reis-app uitgebracht die in principe werkt zonder internetverbinding. Om de app volledig tot zijn recht te laten komen is het wel de bedoeling dat je Google toegang geeft tot je gegevens, maar dan heb je ook echt wat.

Hoe werkt Trips?

Trips verzamelt al je reisgegevens zoals vliegtickets, hotelreserveringen, agenda-afspraken en alle locaties in de stad van bestemming waar je op Maps al eens naar hebt gezocht. Al die informatie wordt in de app offline opgeslagen, samen met de volledige kaart van de stad die je bezoekt.

“Google Trips wil daarmee de enige app zijn die je op vakantie nodig hebt, en biedt daarvoor ook een groot aantal reisgidsen. Voor de tweehonderd populairste toeristische steden heeft Google dagtrips samengesteld, waarbij gebruikers langs bekende trekpleisters en goed gewaardeerde horeca worden geleid. Dagplanningen kan je ook zelf maken, en voor vertrek offline opslaan.” Aldus NuTech.nl.

Wij zijn fan!
Xoxo 
Team Lifestyle NWS

Download Google Trips voor Android of voor iOS (gratis)

 

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste lifestyle nieuws en meekijken achter de schermen van de Lifestyle NWS redactie? Volg ons dan op Twitter, Facebook, Instagram en Pinterest!