search

Published by DN Smit Productions

Waarom de Surface Laptop onmisbaar
is voor Business Lady José Woldring

Written by Lifestyle NWS, 1 month ago, 0 Comments
FacebookEmailTwitterPinterestPrintShare

Waarom de Surface Laptop onmisbaar is voor Business Lady José Woldring

– Advertorial –

30 is ze pas, dit nuchtere paardenmeisje uit Groningen. Maar met een klantenbestand vol supersterren als Martin Garrix, Sunnery James & Ryan Marciano, Sander van Doorn, Hardwell en Disclosure staat José Woldring toch echt aan het roer van een van de grootste pr-bedrijven in de dancewereld. Met The Media Nanny zorgt zij ervoor dat haar jongens zowel online als offline shinen, ze vliegt daarvoor de hele wereld over, pendelt ook nog even tussen woonplaats Groningen en standplaats Amsterdam, geeft leiding aan zeventien man personeel, traint in de weekenden haar vier paarden, is moeder van zoontje Finn (5) én ze heeft mensen aangenomen in LA en Londen. Kortom: José Woldring is een absolute duizendpoot, en dat konden jullie natuurlijk al eerder lezen in het uitgebreide carrière-interview met haar op Lifestyle NWS. 

Wat is een succesvolle business lady zonder haar laptop?

Absoluut onmisbaar voor succesvolle business ladies als José Woldring? Een krachtpatser van een laptop, uiteraard wel met een stijlvol en persoonlijk design. Microsoft heeft daar volgens José het perfecte antwoord op: Surface Laptop. De Surface Pro is slank, licht en ongelooflijk krachtig. Het geeft je een optimale laptop, met de veelzijdigheid van een studio en tablet. Creëer, werk en speel vrijwel overal. De ultralichte Surface Pro zorgt beter dan ooit voor complete mobiele productiviteit en ook niet onbelangrijk: hij heeft een batterij die de hele dag meegaat. Hoe de combinatie Business Lady José Woldring x Surface Laptop er in de praktijk uitziet? Kijk even mee…

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste lifestyle nieuws en meekijken achter de schermen van de Lifestyle NWS redactie? Volg ons dan op Twitter, Facebook, Instagram en Pinterest!