search

Published by DN Smit Productions

Vlucht vertraagd?
Claim je vergoeding!

Written by Lifestyle NWS, 8 months ago, 0 Comments
FacebookEmailTwitterPinterestPrintShare

Miss Legal schrijft iedere twee weken een artikel voor de lezeressen van Lifestyle NWS vol met tips rondom juridische kwesties en empowerment! Vandaag het verhaal van cliënte Laura.

Vlucht vertraagd? Claim je vergoeding!

Vandaag vertellen we het verhaal van onze cliënte Laura en haar ruzie met de vliegtuigmaatschappij.

Vluchtvertraging

Laura’s vakantie begint al op Schiphol. Na het passeren van de douane gaat zij samen met haar zusje lekker nog even winkelen, voordat zij het vliegtuig in willen stappen. Dan verschijnt er op de borden een minder leuke mededeling: een vertraging van 4 uur.

Een brief naar de luchtvaartmaatschappij

Laura belde Miss Legal op om te achterhalen wat haar rechten zijn in deze situatie. Op aanraden van Miss Angelique, stuurde Laura een mailtje naar de luchtvaartmaatschappij, want dit was wel heel vervelend. De luchtvaartmaatschappij heeft daar echter niet op gereageerd. Op verzoek van Laura heeft Miss Angelique een juridische brief gestuurd naar de luchtvaartmaatschappij. Angelique weet namelijk dat volgens Europese regelgeving passagiers bij een vertraging vanaf 3 uur recht hebben op een vergoeding van minimaal €250,00 per persoon. En dat is Angelique gelukt! Kosten voor de brief? €75,00!

Heb jij dus een vertraging van meer dan 3 uur? Stuur zelf een e-mail of een brief naar de luchtvaartmaatschappij (of laat Miss Angelique dat voor je doen) om een vergoeding voor de opgelopen vertraging te krijgen.

Hoe kan Miss Legal jou helpen?

Wil je een specifiek advies voor jouw situatie? Neem gerust contact met ons op voor een gratis 5 minuten advies. Miss Legal is een one-stop-legalshop voor al jouw juridische vragen! Wij werken in teams van juristen, fiscalisten, financiële adviseurs, advocaten, notarissen, privé detectives, business coaches en psychologen. Miss Legal is internationaal actief met vestigingen in zeven landen: Nederland, België, Spanje, Portugal, Verenigd Koninkrijk, Turkije en Oekraïne. Binnen Miss Legal spreken we: Nederlands, Engels, Spaans, Russisch, Arabisch en Turks. Schakel Miss Legal in als strategisch partner die jou helpt met je juridische, financiële en fiscale vragen op het gebied van ondernemerschap, werk en familieleven.

 

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste lifestyle nieuws en meekijken achter de schermen van de Lifestyle NWS redactie? Volg ons dan op Twitter, Facebook, Instagram en Pinterest!