search

Published by DN Smit Productions

Populairste fotobewerkings-app
totaal vernieuwd

Written by Lifestyle NWS, 12 months ago, 0 Comments
FacebookEmailTwitterPinterestPrintShare

Populairste fotobewerkings-app totaal vernieuwd

De compleet vernieuwde versie van één van de populairste foto-bewerkings-apps voor iOS. Met Facetune zet je selfies compleet naar je hand. Ontwikkelaar Lightricks geeft een hele reeks aan bijzondere krachtige bewerkingstools waarmee je van een doorsnee selfie een hele gelikte portretfoto maakt.

Hoe werkt Facetune 2?

Dat kan automatisch met één tap, maar je kunt ook handmatig bijvoorbeeld oneffenheden in het gezicht verwijderen of sterk verminderen, tanden witter maken, je ogen groter maken of de vorm van je kin veranderen. Het is zelfs mogelijk om de belichting totaal te veranderen. Met kunstmatige intelligentie en 3D-modellen is het zelfs mogelijk om al voordat je en selfie maakt te zien wat het eindresultaat is. Zo zie je bijvoorbeeld hoe je eruit zou zien met een hele andere neus. De bewerkingen zijn in principe allemaal vrij subtiel en ogen natuurlijk, en met een vergelijkingsknop onderin beeld kun je steeds zien hoe het verschilt met de originele foto. Natuurlijk kun je ook volledig doorslaan en een eindresultaat maken dat bijna niet meer op het originele lijkt.

De kosten

De app biedt gratis een paar tools maar voor betalende klanten gaat de hele gereedschapskist open. Je kan sommige tools gratis uitproberen en daarna per stuk kopen voor prijzen tussen de 0,99 en 2,99 euro. Wie meteen toegang tot alle opties wil kan een abonnement afsluiten voor 9,99 euro voor een jaar, 6,99 voor een half jaar of 1,99 per maand.

Download Facetune 2 voor iOS (gratis)

 

Bron: NuTech
Wil jij op de hoogte blijven van het laatste lifestyle nieuws en meekijken achter de schermen van de Lifestyle NWS redactie? Volg ons dan op Twitter, Facebook, Instagram en Pinterest!