search

Published by DN Smit Productions

Patricia Bruens: Business
Life in Den Bosch

Written by Lifestyle NWS, 7 months ago, 0 Comments
FacebookEmailTwitterPinterestPrintShare

Jullie hebben al kennis kennis gemaakt met business lady Patricia Bruens in de rubriek Lifestyle NWS Business Lady. Patricia is met recht een Lifestyle NWS Business lady te noemen en wij zijn dan ook ontzettend trots dat zij een van onze vaste contributors is! Patricia neemt ons iedere maand mee in haar drukke business-leven en geeft ons tips wat betreft hotspots die zij wereldwijd tegenkomt.

Patricia Bruens: Business Life in Den Bosch

’s-Hertogenbosch is een bourgondische stad en staat bekend om haar gastvrijheid. En laat ik daar nou enorm van houden! Deze maand deel ik mijn favoriete hotspots in deze prachtige Nederlandse stad met jullie.

Where to sleep

The Duke
Kerkstraat 69

The Duke is een boutique hotel en ligt midden in het centrum van Den Bosch, op steenworp afstand van de Sint-Janskathedraal (hierover straks meer). De kamers hebben een urban-vibe en passen perfect bij de sfeer van de stad.

What to do

Sint-Janskathedraal

Sint-Janskathedraal ook wel Sint-Jan genoemd. Wanneer je in den Bosch bent moet je zeker een kijkje nemen in de Sint-Jan. Dit is een van de best onderhouden monumenten in Nederland en met recht een van de mooiste en meest interessante gebouwen van West-Europa. De kerk is een van de absolute hoogtepunten van ’s-Hertogenbosch. Je vindt de Sint-Jan aan de Parade.

Wijnproeverij bij PePe del Sol

Onder de winkel van PePe del Sol bevindt zich een wijnkelder. Hier kun je terecht voor een heerlijke wijnproeverij. Je wordt heel hartelijk ontvangen door Mecheline en Lois, die heerlijke wijnen met bijpassende tapas serveren. Echt een aanrader!

Shoppen

Naast de bekende winkelstraat in Den Bosch heeft de stad ook mooie boetiekjes en hippe conceptstores. Als je deze winkeltjes wilt ontdekken moet je de zijstraatjes inschieten. Een van die straatjes is bijvoorbeeld den Snellestraat. En als je daar dan toch bent, mag je Liefste Fashion zeker niet overslaan.

Korte Putstraat

Een bezoek aan de Korte Putstraat mag ook niet ontbreken. In deze gezellige culinaire straat vind je heel veel restaurants. Wanneer je hier buiten op het terras zit, lijkt het net alsof je even op vakantie bent. Een van mijn favorieten spots is Lokaal 1650. Dit is ideaal voor mensen die nooit kunnen kiezen (c’est moi) want hier staat het shared dining concept centraal. Heerlijk eten en een enorm fijne ambiance!

Uilenburg

Een ander leuk horeca-straatje is de Korenbrugstraat. Het is een smalle straat die bekend staat om zijn gezellige terrassen. Zeker nu de zomer er aankomt is het hier goed vertoeven. En wanneer alle terrassen vol zijn gaat de gezelligheid gewoon verder op straat en komt de ober je daar helpen.

 

Sturen jullie mij leuke foto’s via Instagram als jullie een van mijn favoriete adresjes bezoeken? Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden! Tot volgende maand.

Liefs,
Patricia

 

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste lifestyle nieuws en meekijken achter de schermen van de Lifestyle NWS redactie? Volg ons dan op Twitter, Facebook, Instagram en Pinterest!