search

Published by DN Smit Productions

Gloednieuwe mail-app deelt
mailbox slim in

Written by Lifestyle NWS, 7 months ago, 0 Comments
FacebookEmailTwitterPinterestPrintShare

Gloednieuwe mail-app deelt mailbox slim in

Deze nieuwe mailapp draait om een chatbot, de Astrobot. Die moet uiteindelijk uitgroeien tot een slimme assistent die je helpt met al je werk, van mail en agenda tot takenlijsten en managementsoftware. Astro begint bij mail, maar zit dus volop in de ontwikkelfase.

Verdeling in twee delen

De app verdeelt je inbox slim in twee delen: prioriteit en overig. Alle mails met contacten waar je vaak mee communiceert en andere belangrijke berichten komen in de prioriteiteninbox. Hoe langer je Astro gebruikt, hoe beter de bot wordt in het ordenen van je mails. Zoals inmiddels standaard is kan je berichten zelf snel archiveren, verplaatsen, van een ster voorzien en snoozen.

Opruimen in een handomdraai

Astrobot kan ook in grote slagen je mailbox opruimen. Zo kun je de bot vragen alle mailtjes af te gaan met een ‘afmelden’-link erin. Zo meld je je razendsnel af voor nieuwsbrieven zonder de bot te verlaten. Ook kan Astrobot alle berichten ouder dan een maand in één keer archiveren.

De bot kan je ook makkelijk al je ongelezen en gesnoozede berichten laten zien, of alle mailtjes van vip’s of met een bijlage. Uiteindelijk moet Astrobot actief suggesties gaan doen over het reageren op mailtjes, en kan je de bot vragen je te herinneren om een mailtje op tijd te sturen. Zo slim is de bot nu nog niet, en bovendien werkt Astrobot nog niet in het Nederlands. Tot die tijd is Astro zelfs zonder de slimme functies een prettige mail-app voor Android en iOS, die ook een Mac-versie heeft met gelijke functionaliteit.

Download Astro voor Android of voor iOS (gratis)

Bron: NuTech
Wil jij op de hoogte blijven van het laatste lifestyle nieuws en meekijken achter de schermen van de Lifestyle NWS redactie? Volg ons dan op Twitter, Facebook, Instagram en Pinterest!