search

Published by DN Smit Productions

App verzamelt alles wat je
op internet tegenkomt en wilt bewaren

Written by Lifestyle NWS, 11 months ago, 0 Comments
FacebookEmailTwitterPinterestPrintShare

App verzamelt alles wat je op internet tegenkomt en wilt bewaren

Dagelijks komen wij op internet meerdere artikelen, video’s, producten, recepten en restaurants die we graag later nog eens willen lezen of gewoon willen onthouden. Voor lange teksten en video’s zijn al oplossingen zoals Pocket of Instapaper, maar Stash doet het anders. Stash is één grote vergaarbak voor alles wat je op internet tegenkomt, en waar je later iets mee wil doen.

Hoe werkt Stash?

Stash werkt simpel: in het deelmenu van je telefoon zit een Stash-knop. Druk erop en het artikel, de video of het product waar je naar kijkt wordt naar Stash gestuurd. Het fijnste: de dienst analyseert de link die je opslaat, en brengt de link zo automatisch onder in een categorie. Artikelen bij de artikelen, recepten bij de recepten, video’s bij de video’s, producten bij de producten en zo verder.

Extra functies

Wat een top-app! Dit houdt je verzameling met opgeslagen links een stuk overzichtelijk, waardoor je zonder na te denken alles gemakkelijk terug kunt vinden. Je kunt zelf ook nog tags toevoegen aan opgeslagen links, of een snooze-functie aanzetten. Dan herinnert Stash je op een zelfgekozen later moment om dat opgeslagen lange artikel te lezen of dat product te bestellen. Leuk, want zo wordt het opslaan van die links geen loze belofte aan jezelf.

Download Stash voor Android of voor iOS (gratis)


 

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste lifestyle nieuws en meekijken achter de schermen van de Lifestyle NWS redactie? Volg ons dan op Twitter, Facebook, Instagram en Pinterest!