search

Published by DN Smit Productions

5 Lifestyle
NWS spring essentials

Written by Lifestyle NWS, 7 months ago, 0 Comments
FacebookEmailTwitterPinterestPrintShare

5 Lifestyle NWS spring essentials

Ook al wil het weer nog niet echt meewerken, de lente is inmiddels toch echt begonnen. En bij een nieuw seizoen horen natuurlijk de bijbehorende lifestyle essentials. Daarom vandaag een artikel met 5 wat ons betreft onmisbare musthaves voor deze lente. 

The perfect spring nailpolish

Een stijlvolle manicure is wat ons betreft absoluut essentieel als Lifestyle NWS business lady. Danielle’s favoriete kleur voor deze lente is ‘fairy tailor’ uit de Gel Couture lijn van Essie. Een mooie rozige lichte kleur die zeker een week lang perfect blijft zitten wanneer je de bijbehorende topcoat gebruikt.

Shop hier!

The perfect spring bag

Zonder bijpassende tas gaan wij de deur niet uit. De lente kan echter qua weer nogal grillig zijn en dat betekent dat we met alles rekening moeten houden. Een goed excuus dus voor een diverse en vooral uitgebreide tassencollectie. De tassencollectie van een echte Lifestyle NWS business lady bevat uiteraard minimaal 1 mooie designer bag. En nee, daar hoef je zeker niet altijd de hoofdprijs voor te betalen. Bekijk bijvoorbeeld eens deze prachtige collectie tweedehands Louis Vuitton tassen.

Shop hier!

The perfect Wellness Tracker: The MiVia Essential 350

De MiVia Essential 350 is ’s werelds eerste activiteitspolsband die gebruikmaakt van een ingebouwde ECG-sensor met NASA EMD-technologie voor het nauwkeurig meten van de hartslag. De Essential is niet zomaar een activiteitstracker: dankzij de ECG-monitor hebben gebruikers toegang tot Health & Body Index data en kunnen zij hun gezondheid verbeteren met een unieke ademhalingtraining-functie, waardoor de Essential 350 het uitgelezen apparaat is om een gezonder en gebalanceerder leven te realiseren.

Shop hier!

The perfect Spring Dress

Lente jurkjes kunnen natuurlijk niet ontbreken in onze lente-garderobe! Klik op de foto voor een uitgebreide collectie en probeer eens te kiezen….

Shop hier!

The perfect Spring Recipes

Ja dames, met de komst van de lente wordt het toch echt tijd om te werken aan onze bikini-body. Houd jij echter net zo van lekker eten als wij? Dan is het kookbook van Ella Mills genaamd Deliciously Ella echt iets voor jou. Het staat namelijk vol gezonde, snelle maar overheerlijke recepten waar jij en je weegschaal gegarandeerd blij van worden.

Shop hier!

 

Happy Spring ladies!

Xoxo
Team Lifestyle NWS

 

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste lifestyle nieuws en meekijken achter de schermen van de Lifestyle NWS redactie? Volg ons dan op Twitter, Facebook, Instagram en Pinterest!